AVÍS LEGAl


 

Aquest avís té com a objecte establir les Condicions que regulen l’accés i l’ús de la pàgina de l'Institut de Palamós. L’accés i ús de la mateixa impliquen la submissió i acceptació de les condicions que es detallen seguidament.

El centre no es fa responsable dels continguts als que apuntin els links que es puguin oferir des d’aquesta pàgina i que no es corresponguin al domini inspalamos.cat

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els textos compresos dintre d’aquest lloc web es presenten amb la llicència de creative commons Reconeixement-No comercial. Això permet la generació d’obres derivades sempre que no se’n faci un ús comercial.

No es pot utilitzar l’obra original amb finalitats comercials.

La resta de continguts, incloent-hi  imatges, àudios, vídeos, dissenys, així com qualsevol altre material susceptible de protecció, són titularitat de l'Institut de Palamós, si no s’especifica el contrari. Les condicions de l’esmentada llicència poden variar d’uns materials a uns altres, i les condicions en les que es puguin fer servir per part dels interessats es detallen en cada cas concret.

Tots aquells altres continguts dels quals el centre no en sigui la titular seran inclosos al lloc web únicament després d’haver obtingut el dret de fer-los servir.

RESPONSABILITAT SOBRE CONTINGUT I ÚS

L’usuari es compromet a fer un ús correcte de tots els continguts i serveis de la web i no modificarà ni danyarà, de cap manera, les dades, els programes o els documents de la web, ni hi introduirà cap mena de dispositiu lògic o seqüència de caràcters que pugui afectar el sistema informàtic de la web, inclosos els mitjans de protecció i de seguretat.

El centre no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis provocats per interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions d’aquest sistema electrònic.

El centre es reserva el dret d’efectuar, sense avís previ, els canvis que consideri oportuns a la web, i de suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment.

PROTECCIÓ DE DADES

Totes les fotografies que podeu trobar a la pàgina web tenen el consentiment signat dels titulars (dret d'imatge).

Els titulars podran en qualsevol moment exercir els drets ARCO (cancel·lació/oposició) dirigint-se a la secretaria del centre.

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

El centre no assumeix cap responsabilitat derivada, o que se’n pogués derivar, de la utilització que els usuaris facin de les informacions i continguts d’aquesta pàgina web.