EQUIP DIRECTIU

D'esquerra a dreta Carles Saló, cap d'estudis d'ESO, Judit Solsona, secretària, Sílvia Vila, cap d'estudis de cicles formatius, Carme Belló, directora, Toni Ferrer, cap d'estudis de batxillerat i Conxita Batllori, coordinadora pedagògica.

Carles Saló

Des dels 16 anys que treballo ininterrompudament, la qual cosa comporta que la meva primera llicenciatura (Musicologia, especialitat en Fuga i Contrapunt) no arribi fins als meus 29 anys d’edat. Però això no és cap impediment perquè des dels 22 anys sigui mestre d’escola, llogat per les AMPES de les escoles al ZER nº 4 durant 11 anys consecutius, tasca que combino amb la de músic de ball. Als 30 anys, juntament amb 10 companys més fundo la cobla Bisbal Jove on m’hi mantindré en actiu fins els 43 anys com a músic semi professional, temps que aprofito per aconseguir la meva segona llicenciatura (Filosofia, als 35 anys d’edat), aprovar les oposicions i començar la meva etapa de docent de secundària al INS Palamós, d’on no m’he mogut fins el dia d’avui. En aquesta etapa començo també una tesi doctoral amb el professor Alejandro Blecua de la UAB, però per problemes personals aquesta no prospera i acaba essent simplement una tesina sobre el tractament de la dona a les obres de teatre de Ramón Mª del Valle-Inclán.

Vint anys després de la meva entrada al INS Palamós, i després d’haver estat tots aquests anys tutor d’algun nivell d’ESO, se m’ofereix la possibilitat de entrar a formar part d’una candidatura que presenta un projecte de direcció de centre per als propers quatre anys. Aquest projecte acaba prosperant i des del més de juliol del 2019 sóc Cap d’Estudis d’ESO, tasca que, fins el dia d’avui, trobo engrescadora i molt creativa.

Judit Solsona

Llicenciada en Biologia i diplomada en magisteri. Postgrau en atenció a la diversitat a l’ESO i postgrau en Nutrició clínica i dietètica hospitalària i nombrosos cursos d’especialització avalen la meva trajectòria professional. 

Durant 10 anys vaig ocupar el càrrec de gerent a una empresa privada realitzant funcions administratives de planificació, organització, direcció, control i distribució de tasques.

Al llarg de la meva vida professional en l’àmbit educatiu he participat en molts projectes i he desenvolupat tasques de tutoria i coordinació a diferents nivells educatius, des d’infantil, fins a batxillerat i cicles formatius, passant per primària i secundària. Haver treballat a tots els nivells educatius m’ha permès conèixer i entendre les característiques pròpies de cada etapa evolutiva. Cal dir, però, que l’experiència educativa més llarga l’he dut a terme als cicles formatius de Sanitat impartint classes i essent tutora i coordinadora de la Formació en Centres de Treball i coordinadora Dual, establint una relació laboral i de treball en equip amb les empreses de l’entorn.

Actualment ocupo el lloc de secretària de direcció i espero aportar la meva experiència en gestió, planificació i organització i continuar treballant en equip per optimitzar els recursos educatius millorant l’atenció educativa a tot l’alumnat.

Sílvia Vila

Sóc de Banyoles i resident al municipi de la Pera. Al finalitzar els meus estudis de Biologia a la Universitat de Girona (UdG) vaig obtenir una beca per poder fer el doctorat dins el grup de Biologia Animal, període de temps durant el qual vaig estar compaginant la investigació de la meva tesi, la participació en congressos, la publicació de la meva recerca en forma d'articles en revistes científiques internacionals i la docència universitària. Durant la beca vaig gaudir d'una estada formativa d'un mes a la Universitat de Gifu (Japò) i a un centre d'investigació d'Hokkaido. Vaig obtenir el premi extraordinari de doctorat de la Universitat de Girona de 2010 . Tot i que m'agradava la investigació, vaig adonar-me que el que realment m'apassionava era la docència i el tracte amb els alumnes i és per això que des de fa uns anys que estic a Secundària i la Formació Professional. No he deixat mai de formar-me perquè crec que és una bona manera de crèixer tant personalment com professionalment i sempre m'he implicat molt en tot el que faig. Potser per aquesta raó m'he il·lusionat amb aquest projecte, perquè hi crec fermament i perquè pot ser una magnífica oportunitat de millorar les coses, i això repercutirà positivament sobre els nostres alumnes i la seva formació al nostre institut.

Carme Belló

Sóc llicenciada en informàtica i des de l'any 2007 estic vinculada al món de l'ensenyament. Actualment visc en Palamós i treballo en aquest institut, on tinc la plaça definitiva, des del curs  2010/2011 com a professora de cicles formatius de la família d’informàtica i també d'ESO.

Formo part de l'equip directiu des del curs 2014/2015. Fins el curs 2018/2019 com a cap d'estudis de cicles formatius i ara com a nova directora del centre.

Abans de dedicar-m'hi a la docència vaig treballar durant nou anys en el departament d'informàtica de l'Hospital de Palamós, primer desenvolupant programari i uns anys després com a responsable d'una de les àrees del departament. Una experiència professional que m’ha aportat coneixements no només en l’àmbit de gestió, sinó també en el de relacions personals.

Em considero una docent apassionada, compromesa amb la seva feina i amb un gran sentit de la responsabilitat.

Toni Ferrer

M’incorporo al món laboral l’agost del 1985, al departament d’I+D de l’empresa ITISA, on realitzo el disseny de dos màquies de joc tipus A: “ItisEscalectric” amb  26 unitats venudes; i tir al plat “Flash-Gun” amb  65 unitats venudes. Més tard a l’empresa Logic Key, desenvolupo els software i el hardware del Terminal punt de venda ShopTPV amb 330 unitats venudes; i posteriorment 6 models de caixes fortes electròniques per hotels amb aproximadament 740.000 unitats venudes en total.
Al febrer del 1998 m’incorporo com a professor substitut de tecnologia a ensenyament i l’1 de setembre de 1998  obtinc plaça definitiva a l’institut de Palamós. He estat coordinador TIC des de l’1/9/2001 fins a l’1/9/2012 i membre del consell escolar durant dos períodes. Enguany sóc cap d’estudis de batxillerat.

Conxita Batllori

El curs 1995 començo a treballar al centre i aviat m’incorporo al que en aquell moment s’anomenava el Departament d’Orientació. El curs 2000-2001 a petició de l’equip directiu del moment, passo a ser la tutora de l’Aula d’Acollida. Eren els primers anys de l’arribada d’immigració i cada curs s’incorporava un grup més nombrós d’alumnes. Recordo que hi havia molta feina d’organització i d’atenció molt individualitzada de cadascun dels alumnes perquè les seves necessitats eren molt diferents (procedències molt diverses entre altres aspectes).  Són set cursos de gran satisfacció personal i professional. 

El curs 2007-08 deixo l’Aula d’Acollida per passar a obrir el recurs USEE. La idea continua essent un tracte molt personalitzat i amb la màxima inclusió possible a la vida del centre. No va ser fàcil però ara ja és un recurs que està plenament consolidat. 

Continuen passant els anys i tutoritzo Aules Obertes, UEC ... He estat Cap de departament d’Orientació i des del curs 2013 fins el desembre del 2018  he format part del Consell Escolar.

El curs 2017-18 entro a formar part de l’equip directiu actual per la jubilació de la Coordinadora Pedagògica del moment. La proposta va ser per  acabar l’actual legislatura però la idea de poder dur a terme l’aplicació d’ un Projecte nou, m’il.lusiona i em motiva a continuar aprenent. La Carme Belló crec que actualment és la persona més preparada que hi ha al centre, la conec bé des de que estic a l’equip directiu.  Les seves qualitats personals i professionals fan que treballar amb ella sigui molt fàcil i agradable. 

Des del curs 2005 sóc funcionària de carrera i des del 2011 tinc la plaça a l’INS Palamós. Aquest institut és el meu institut i per això vull continuar treballant-hi i m’esforçaré per fer-ho el millor possible.

Creative Commons
Reconeixement-No comercial
Avís legal
Contingut, ús i protecció de les dades
© 2014 - Institut de Palamós