Darrer número publicat

Revista número 66

ESPAI
Revista
( des de 1987 )

 


Les revistes escolars solen ser fruit de la iniciativa d'un grup d'alumnes que busquen un canal d'expressió de les seves inquietuds o una eina de la direcció per a promoure la imatge del centre. Al llarg dels anys, l'Institut de Palamós s'ha trobat amb tots dos models. El primer intent de la revista surt de la iniciativa dels alumnes durant el curs 1987-88. Més tard la revista ja respon al segon model tot i que en el període 2005-2008 s'aconsegueix una bona síntesi: una revista acurada pel que fa a la imatge del centre amb la implicació de l'alumnat.

La revista ha anat evolucionat, canviat la forma i els continguts. La responsabilitat del disseny i edició d'aquesta publicació també ha passat d'unes mans a unes altres, professors i alumnes que han fet possible la seva continuïtat: Joan Ristol, Joan Gasull, Maite Tarrés, Mònica Martínez, Daniel Puiggròs, Sergio Tomàs, Eva Romo i, actualment, Argia Marquès.

La revista s'edita tres cops l'any coincidint amb els tres trimestres del curs escolar i hi participa tota la comunitat educativa. 

 

Números anteriors

Revista número 65

Revista número 64

Creative Commons
Reconeixement-No comercial
Avís legal
Contingut, ús i protecció de les dades
© 2014 - Institut de Palamós